Profielinfo D – bij Huisbezoek
Clarkmedia bezoekt ook mensen aan huis om informatie op te nemen.

INLEIDING

Welkom op het bestelformulier voor het aanvragen van een huisbezoek.

Informatie
Onze consulenten bezoeken mensen in heel Nederland aan huis.
Deze bezoeken kunnen alleen in samenspraak met de klant en consulent worden ingepland. Daarvoor nemen wij altijd vooraf telefonisch contact op om de afspraak datum en tijdstip te bepalen.

Gesprek van ongeveer 2 uur
Voordat wij op bezoek komen vragen we de klant om alle beschikbare foto’s, video’s en verhalen te verzamelen en het liefst zoveel mogelijk verhalen op papier vast te leggen.
Natuurlijk nemen wij per dictafoon ook verhalen digitaal op, zodat het sneller en makkelijker is om bij elke foto een kort verhaaltje te vertellen.
Belangrijk is wel om zelf een overzicht te maken van alle informatie die voor handen is én welke er zeker moeten worden gebruikt. (want hier hebben wij geen kennis van)

Met deze informatie maken wij een persoonlijke pagina aan voor deze persoon en natuurlijk kan er later ook enige informatie worden toegevoegd of gewijzigd worden.

BESTEL EEN HUISBEZOEK a € 199.-
Een huisbezoek van 2 uur inclusief voorrijkosten en informatie behandeling kost € 199.- bovenop de pakketprijzen A2-B2 en C.
Volg nu onderstaande bestelinformatie en vul uw gegevens in. Na het insturen verschijnt automatisch een IDEAL betaalapp, waarmee het huisbezoek vooraf kan worden overgemaakt.
Na ontvangst van de bestelling en betaling nemen wij direct contact op voor het maken van een afspraak.

Meer informatie;
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, dan kunt u ons ook rechtstreeks contacten; wij staan u graag te woord;
– email info@clarkmedia.nl
– telefoon 06 16 227 933


BESTELFORMULIER PROFIELINFORMATIE D – HUISBEZOEK

 31 tv,  1 vt